AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapisini bulamamak

Kahve falında evin kapisini bulamamak

Kahve falında evin kapisini bulamamak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, boş yere korku duyulacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, şeytana uyacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine işaret eder.

Kahve falında evin kapisini bulamamak gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Kahve falında evin kapisini bulamamak heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evin yolunu bulamamak aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında evini bulamamak geçim sıkıntısına düşüleceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında kaybolup evini bulamamak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin evini bulamamak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına inanılır.

Kahve falında kaybolmak evini bulamamak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evini kaybetmek bulamamak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi evini bulamamak büyük borçlar alınacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir