AnaSayfa / Genel / Kahve falında terliğin eşini bulamamak

Kahve falında terliğin eşini bulamamak

Kahve falında terliğin eşini bulamamak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında terliğin eşini bulamamak gördüyseniz:

  • Davranışlarınız bazı konuların daha iyiye ya da daha kötüye gitmesi üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında terliğin eşini bulamamak kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, anne duasının açılacağına delalettir.

Kahve falında terlik bulamamak tüm fırsatları değerlendireceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı eşini bulamamak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabının eşini bulamamak yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında eşini bulamamak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terlik eşini aramak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında terliğinin eşini kaybetmek çok sıkıntı çekeceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında terliğin eşini kaybetmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir