AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kocaman balık görmek

Kahve falında denizde kocaman balık görmek

Kahve falında denizde kocaman balık görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında denizde kocaman balık gördüyseniz:

  • Ya da çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında denizde kocaman balık görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kocaman yunus balığı görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına işarettir.

Kahve falında kocaman köpek balığı görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında kocaman balık yakalamak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman balık tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman balıklar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerin alt edileceğine delalettir.

Kahve falında kocaman bir balık görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, planlarının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman balık görmek kötü olayların meydana geleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir