AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman bir balık görmek

Kahve falında kocaman bir balık görmek

Kahve falında kocaman bir balık görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, lüks içinde olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, zor zamanların geride kalacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman bir balık gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında kocaman köpek balığı görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işarettir.

Kahve falında kocaman balık yakalamak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman bir balık görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman balık görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman yunus balığı görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman balık tutmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman balıklar görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işarettir.

Kahve falında denizde kocaman balık görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir