AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman balıklar görmek

Kahve falında kocaman balıklar görmek

Kahve falında kocaman balıklar görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kişinin can derdine düşeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman balıklar gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmana rağmen konuşmada bazı sıkıntılar çekebilirsin.

Kahve falında kocaman yunus balığı görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman balık yakalamak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kocaman balık görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kocaman balıklar görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, helal kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde kocaman balık görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman köpek balığı görmek huzurunun eski haline döneceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kocaman balık tutmak işlerin iyiye gideceğine, amaçlarına ulaşmaya alamet eder.

Kahve falında kocaman bir balık görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir