AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlikta denizde yüzmek

Kahve falında karanlikta denizde yüzmek

Kahve falında karanlikta denizde yüzmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, büyük çaba sarfedeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulur.

Kahve falında karanlikta denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Kahve falında karanlikta denizde yüzmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kara denizde yüzmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında karanlikta yüzmek rahatsızlık vereceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında kara sularda yüzmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında kara suda yüzmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine işaret eder.

Kahve falında karanlikta denize girmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizi kara görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında karanlikta deniz görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir