AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlikta denize girmek

Kahve falında karanlikta denize girmek

Kahve falında karanlikta denize girmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, evliliğinde mutlu olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine yorulur.

Kahve falında karanlikta denize girmek gördüyseniz:

  • Gerçekleri dışlamayın.

Kahve falında karanlikta denize girmek sorunlarını çözebileceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına işarettir.

Kahve falında kara çarşafa girmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına yorulur.

Kahve falında karanlikta denizde yüzmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kara denizde yüzmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işarettir.

Kahve falında karanlikta deniz görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizi kara görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kara bir deniz görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında denizde kara delik görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir