AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar verilmek

Kahve falında anahtar verilmek

Kahve falında anahtar verilmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında anahtar verilmek gördüyseniz:

  • Öğle sonrası ise, çekişmeli diyaloglar, stresli durumlar veya beklenmedik tepkiler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında anahtar verilmek başarısızlıklara düşeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük verildiğini görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında can verirken görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına işarettir.

Kahve falında verilen parayı geri almak sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, hanesindeki rızkın da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini can verirken görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında ateşe verilmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında gümüş yüzük verildiğini görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görev verilmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir