AnaSayfa / Genel / Kahve falında can verirken görmek

Kahve falında can verirken görmek

Kahve falında can verirken görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, gelirinin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında can verirken gördüyseniz:

  • Hayatın akışında yer alan beklenmedik, ani gelişmeleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında can verirken görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, önünün kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini can verirken görmek işlerindeki karın artacağına, garanti olacak makama oturacağına inanılır.

Kahve falında kendini can verirken görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini can verirken görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında mahkemeye verildiğini görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işarettir.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında verilen suyu içmemek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında verilen hediyeyi almak rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir