AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini can verirken görmek

Kahve falında kendini can verirken görmek

Kahve falında kendini can verirken görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, aile hayatlarını bozulacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini can verirken gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Kahve falında kendini can verirken görmek âlim kişiler arasına gireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini can verirken görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında can verirken görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında birini can verirken görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görev verilmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine işarettir.

Kahve falında bebek verildiğini görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında verilen selamı almak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında verilen yüzüğü almamak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir