AnaSayfa / Genel / Kahve falında akşam denizde yüzmek

Kahve falında akşam denizde yüzmek

Kahve falında akşam denizde yüzmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında akşam denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Yılbaşı planlarınız arkadaşlık ilişkilerinizin pekişmesini sağlayabilir.

Kahve falında akşam denizde yüzmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akşam yüzmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akşam denize girdiğini görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akşam denizi görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına rivayet eder.

Kahve falında akşam denize girmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına inanılır.

Kahve falında denizi akşam görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, karşılıksız bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akşam vakti deniz görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında akşam deniz görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir