AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri geri yüzmek

Kahve falında geri geri yüzmek

Kahve falında geri geri yüzmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, makamının tehlikeye gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geri geri yüzmek gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Kahve falında geri geri yüzmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde geri geri yüzmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, ekmek ve dünya malı alacağına delalettir.

Kahve falında eski evine geri taşınmak ömrün uzun olmasına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşındığın eve geri taşınmak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parasını geri almak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin geri döndüğünü görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında geri geri kamyon sürmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski işine geri başlamak sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir