AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üzerinde gemiyle gitmek

Kahve falında deniz üzerinde gemiyle gitmek

Kahve falında deniz üzerinde gemiyle gitmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz üzerinde gemiyle gitmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz küçük stresler yüzünden sarsılabilirsiniz.

Kahve falında denizde giden gemi görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında dalgalı denizde gemide gitmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, sözlerinden çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalı denizde gemiyle gitmek acı veren durumların vuku bulacağına, farklı şeyler deneyeceğine işarettir.

Kahve falında denizde gemide gitmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde gemiyle gitmek işlerinde çok başarılı olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında denizde gemiyle gitmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gemi denizde gitmek varolan borçların yakında ödeneceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyle bir yere gitmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, hak yiyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir