AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz fırtına görmek

Kahve falında deniz fırtına görmek

Kahve falında deniz fırtına görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kısmetli kapıların açılacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına işarettir.

Kahve falında deniz fırtına gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında deniz ve fırtına görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına inanılır.

Kahve falında fırtınalı deniz görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz fırtınası görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırtınalı denize girmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında fırtınalı bir deniz görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, elin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında denizde fırtına olduğunu görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında denizde fırtına çıktığını görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalet eder.

Kahve falında denizde fırtınaya yakalanmak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir