AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruhu teslim etmek

Kahve falında ruhu teslim etmek

Kahve falında ruhu teslim etmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ruhu teslim etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Kahve falında ruhunu teslim ettiğini görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında ruhu teslim etmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret eder.

Kahve falında ruhunu teslim etmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teslim etmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına inanılır.

Kahve falında polise teslim olmak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, kötü haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında anahtar teslim etmek durgun giden işlerin açılacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalettir.

Kahve falında askerlere teslim olmak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında askere teslim olmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir