AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalarak yüzmek

Kahve falında dalarak yüzmek

Kahve falında dalarak yüzmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, evindeki huzurun bozulacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalarak yüzmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz, sonuna kadar takip etmelisiniz.

Kahve falında dalarak yüzmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında denize dalıp yüzmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde dalarak yüzmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, her şeyin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından böğürtlen yemek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından siyah üzüm yemek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından meyve koparıp yemek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında dalından beyaz dut yemek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sevdiğini söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında dalında yeşil fındık görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir