AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde çocuğunun boğulduğunu görmek

Kahve falında denizde çocuğunun boğulduğunu görmek

Kahve falında denizde çocuğunun boğulduğunu görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine inanılır.

Kahve falında denizde çocuğunun boğulduğunu gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Kahve falında denizde çocuğun boğulduğunu görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, hasta ise şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun denizde boğulduğunu görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine inanılır.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu denizde boğulurken görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu denizde boğulduğunu görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun denizde boğulduğunu görmek şansının bahtının açılacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir