AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında çocuğun denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında çocuğun denizde boğulduğunu görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, tüm parasını kaybedeceğine, kendi işine kavuşacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • İlgisiz veya önemsiz bir işle uğraşırken, aklınıza belli bir hedefinize ulaşmanızı sağlayacak ya da belli konulara daha derinlikli yaklaşmanıza yardım edecek fikirler gelebilir.

Kahve falında çocuğunu denizde boğulurken görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına inanılır.

Kahve falında denizde çocuğun boğulduğunu görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun denizde boğulduğunu görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, türlü musibetlere uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun denizde boğulduğunu görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde çocuğunun boğulduğunu görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir