AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında çocuğunu denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında çocuğunu denizde boğulduğunu görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, zaaflarına kapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konulara araştırmadan veya detaylı şekildeki incelemeden yaklaşmak, hızla içinde yer almak istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, düşünmeden adımlar atayacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun denizde boğulduğunu görmek işlerin günden güne artacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu denizde boğulurken görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde çocuğun boğulduğunu görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, önünün kapanacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu denizde boğulduğunu görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde çocuğunun boğulduğunu görmek elindekileri de yitireceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir