AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu denizde boğulurken görmek

Kahve falında çocuğunu denizde boğulurken görmek

Kahve falında çocuğunu denizde boğulurken görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına inanılır.

Kahve falında çocuğunu denizde boğulurken gördüyseniz:

  • Fırsat olarak nitelenebilecek şeylerin hemen üstüne atılmamalısınız.

Kahve falında çocuğunun denizde boğulduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde çocuğun boğulduğunu görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine alamet eder.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak sevap işleyeceğine, dua alacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde çocuğunun boğulduğunu görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun denizde boğulduğunu görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye inanılır.

Kahve falında denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu denizde boğulduğunu görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir