AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde bir sürü balık görmek

Kahve falında denizde bir sürü balık görmek

Kahve falında denizde bir sürü balık görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına inanılır.

Kahve falında denizde bir sürü balık gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında denizde bir sürü balık görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında denizde balık sürüsü görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde bir sürü balık görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sürüyle balık görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü ölü balık görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalettir.

Kahve falında ölü balık sürüsü görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek balığı sürüsü görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde balık görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir