AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu balon görmek

Kahve falında turuncu balon görmek

Kahve falında turuncu balon görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, herkesin şaşırtılacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında turuncu balon gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Kahve falında turuncu balon görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında balonların uçtuğunu görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balonda uçtuğunu görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalpli balon görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balon uçmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, yersiz yere suçlanacağına delalettir.

Kahve falında büyük uçan balon görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balon yapmak kolay yollardan kazanacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında balona binmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir