AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar kilitlemek

Kahve falında anahtar kilitlemek

Kahve falında anahtar kilitlemek ilerleyemeyeceğine, güzel günler görüleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında anahtar kilitlemek gördüyseniz:

  • Yeni maddi çıkış yolları söz konusu olabilir.

Kahve falında kapıyı anahtarla kilitlemek helal lokmalar yiyeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlemek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anahtarla kapıyı kilitlemek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlediğini görmek şansının ve bahtının açılacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtar kilitlemek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkanı kilitlemek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına delalettir.

Kahve falında bahçe kapısı kilitlemek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı pencere kilitlemek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir