AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı mantar görmek

Kahve falında acı mantar görmek

Kahve falında acı mantar görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında acı mantar gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız veya belirsizlikler ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında acı mantar görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında acı mantar toplamak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında acı mantar yemek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet eder.

Kahve falında yabani mantar görmek duraklama yaşanacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok büyük mantar görmek bolluk içinde yaşanacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara mantar görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Kahve falında fındık mantarı görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine yorulur.

Kahve falında çok mantar görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bazı sırların açığa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir