AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok mantar görmek

Kahve falında çok mantar görmek

Kahve falında çok mantar görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, daha iyi yerlere geleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, işlerinin rast gideceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok mantar gördüyseniz:

  • çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Kahve falında acı mantar toplamak atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, büyük özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mantar tabancası görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet eder.

Kahve falında mantar satın almak çok mutlu ve sevinçli olacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü mantar görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında sarı mantar toplamak çok rahat edeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında mantar koklamak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında mantar yemeği yapmak kötü alışkanlıklarından arınacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda mantar çıktığını görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir