AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani mantar görmek

Kahve falında yabani mantar görmek

Kahve falında yabani mantar görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, masrafların altında kalacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani mantar gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında yabani mantar görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani çilek görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında yabani hayvan öldürmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabani ot temizlemek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulur.

Kahve falında yabani ot görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işarettir.

Kahve falında yabani kedi görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabani ayı görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani ördek yakalamak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir