AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan denize düşen birini görmek

Kahve falında uçurumdan denize düşen birini görmek

Kahve falında uçurumdan denize düşen birini görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan denize düşen birini gördüyseniz:

  • Hızla fikir değiştirmek veya dışarıdan istikrarsız görünebilecek tavırlar içerisine girmek doğru olmayabilir.

Kahve falında uçurumdan denize düşen birini görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan denize düştüğünü görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, aldığı borçların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında arabayla uçuruma düştüğünü görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan düşerek ölmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasının uçurumdan düştüğünü görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir