Kahve falında deniz ve toprak görmek

Kahve falında deniz ve toprak görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına inanılır.

Kahve falında deniz ve toprak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz kadını elde edebilirsiniz.

Kahve falında deniz ve toprak görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çarelere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin toprak olduğunu görmek bir ortaklık kurulacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına yorulur.

Kahve falında düz toprak görmek yol yordam öğretileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında toprakta marul görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan solucan görmek kırgınlıkların sona ereceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak bellediğini görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kişinin fena halde yanılacağına işaret eder.

Kahve falında topraktan ev yapmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında tarlada toprak görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, gönlünce harcama yapmasına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top