AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta marul görmek

Kahve falında toprakta marul görmek

Kahve falında toprakta marul görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, onu borçtan kurtaracağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında toprakta marul gördüyseniz:

  • Karışıklıklar veya karmaşa söz konusu olabilir.

Kahve falında toprakta marul görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa marul ekmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, arkasından iyi konuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan marul çıkarmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeye marul dikmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında marul ekmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, aydınlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok marul görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında marul istemek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında marul salatası yediğini görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir