AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak bellediğini görmek

Kahve falında toprak bellediğini görmek

Kahve falında toprak bellediğini görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, borçları varsa ödeyeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında toprak bellediğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir.

Kahve falında kürekle toprak bellemek tüm beklentilerini yerine getireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak bellediğini görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağı bellemek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak bellemek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağ bellemek maneviyatını daha ön planda tutacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçeyi bellemek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına delalet eder.

Kahve falında yer bellemek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında bahçe bellediğini görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, sadaka ya da zekat vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir