AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan ev yapmak

Kahve falında topraktan ev yapmak

Kahve falında topraktan ev yapmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında topraktan ev yapmak gördüyseniz:

  • Keşif niteliğindeki bir fikrin maddi getirileri olabilir.

Kahve falında topraktan ev yapmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Kahve falında toprağa kaka yapmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan yemek yapmak çok güzel adımlar atılacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında toprakla badana yapmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında toprağa tuvaletini yapmak kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalettir.

Kahve falında toprağa çiş yapmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına yorulur.

Kahve falında toprağa idrar yapmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine inanılır.

Kahve falında evde toprak süpürmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir