AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz toprak görmek

Kahve falında düz toprak görmek

Kahve falında düz toprak görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düz toprak gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, plan veya programlarınızı gözden geçirip yeniden planlamanızda fayda var.

Kahve falında düz toprak görmek üzüntü duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düz toprak yol görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düz yere tırmanmak hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında düz yolda gitmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine işaret eder.

Kahve falında düz uzun saç görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında düz tarla görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düz taban görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kazancının günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düz duvara tırmanmak güzel günler görüleceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir