AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar göbeği görmek

Kahve falında anahtar göbeği görmek

Kahve falında anahtar göbeği görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtar göbeği gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerinize katkısı olabilecek kişilerle iş birlikleri içerisine girebilir ya da ilişkiler kurabilirsiniz.

Kahve falında anahtar göbeği görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında göbek atan kadın görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane göbek deliği görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın göbeği görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin göbek attığını görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu göbeği toplamak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek atıp oynamak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi göbek bağını görmek para sahibi olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir