AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadın göbeği görmek

Kahve falında hamile kadın göbeği görmek

Kahve falında hamile kadın göbeği görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, yükünün azalacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadın göbeği gördüyseniz:

  • İşle ilgili girişimlerinizin olumlu geri dönüşleri kendini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında hamile kadın göbeği görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile göbeği görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında göbekli kadın görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbek atan kadın görmek sevinç gözyaşları dökmeye, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil elbiseli hamile kadın görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında hamile genç kadın görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kadının hamile olduğunu görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta hamile kadın görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir