AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek atıp oynamak

Kahve falında göbek atıp oynamak

Kahve falında göbek atıp oynamak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında göbek atıp oynamak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi netleştirmeniz durumunda başarılı olma şansınız yüksek olabilir.

Kahve falında göbek atıp oynamak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında oynamak göbek atmak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin göbek attığını görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göbek attığını görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, yıkılacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında at yarışı oynamak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, tövbelerinin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında atla oynamak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında göbeğini açmak yeni başlangıçların yapılacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu göbeği görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir