AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi bulanık görmek

Kahve falında denizi bulanık görmek

Kahve falında denizi bulanık görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, terslik yaşayacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında denizi bulanık gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için iknaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bulanık denize düşmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında denizin bulanık olduğunu görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, planların sarkacağına işarettir.

Kahve falında bulanık ve dalgalı deniz görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık denizden çıkmak fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bulanık denizde yüzdüğünü görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına delalettir.

Kahve falında bulanık deniz görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı ve bulanık denizde yüzmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı bulanık deniz görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir