AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz suyunda yüzmek

Kahve falında deniz suyunda yüzmek

Kahve falında deniz suyunda yüzmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, doğru adımlar atacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Ekstra gelirler sağlayacak kaynaklar bulunması ilgi alanlarınızı genişletmenize veya yeni girişimlerde bulunmanıza yardım edebilir.

Kahve falında deniz suyunda yüzmek mesleğine dört elle sarılacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tertemiz denizde yüzmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde yüzdüğünü görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi deniz yüzmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında akşam denizde yüzmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında hamileyken denizde yüzmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, hem yıpranacağına delalettir.

Kahve falında denizde yüzdüğü görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir