AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denizde yüzdüğünü görmek

Kahve falında dalgalı denizde yüzdüğünü görmek

Kahve falında dalgalı denizde yüzdüğünü görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, şansın açılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalı denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlikten kaçının.

Kahve falında dalgalı ve bulanık denizde yüzmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı deniz yüzmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında dalgalı denizde yüzdüğünü görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denize yüzmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında çok dalgalı denizde yüzmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında dalgalı bir denizde yüzmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dalgalı denizde yüzmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı havuzda yüzmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir