AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyken denizde yüzmek

Kahve falında hamileyken denizde yüzmek

Kahve falında hamileyken denizde yüzmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, önemli kişi haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hamileyken denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında hamileyken denizde yüzmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında hamile olarak yüzmek iş hayatında saygı göreceğine, ruhen güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamileyken yüzmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında temiz denizde yüzmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde geri geri yüzmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında denizde dalarak yüzmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında havuzda denizde yüzmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir