AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizci subayı görmek

Kahve falında denizci subayı görmek

Kahve falında denizci subayı görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, sermayesinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında denizci subayı gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.

Kahve falında denizci subay görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında deniz subayı elbisesi giymek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına yorulur.

Kahve falında deniz subayı görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işarettir.

Kahve falında deniz subayları görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, yetki ve imza sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizci subayı görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz elbiseli subay görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, isteklerine kulak vereceğine inanılır.

Kahve falında üniformalı subay görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına işarettir.

Kahve falında hava subayı görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir