AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde anahtar bulmak

Kahve falında denizde anahtar bulmak

Kahve falında denizde anahtar bulmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, tartışma yaşayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine yorulur.

Kahve falında denizde anahtar bulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gereksiz müdahalelerinden kaçınmak için tam olarak hazır olana kadar beklemelisiniz.

Kahve falında denizde anahtar bulmak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde anahtar bulmak ticarette zarar edeceğine, o kişiye zararının dokunacağına delalettir.

Kahve falında yolda anahtar bulmak onlardan medet umacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybedilen anahtarı bulmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet eder.

Kahve falında evinin anahtarını bulmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında kaybettiğin anahtarı bulmak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar kaybedip bulmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok anahtar bulmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir