Kahve falında başkasına anahtar vermek

Kahve falında başkasına anahtar vermek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, cesaretinin yerine geleceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, dertlerinden kurtulacağına, cebinin para göreceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başkasına anahtar vermek gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında anahtarla kapıyı açtığını görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında evin anahtarını saklamak yeni iş kapılarının açılacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar aradığını görmek borçların gittikçe artacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında anahtarını vermek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında birçok anahtar görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anahtarla kasa açmak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su içinde anahtar görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin elinde anahtar görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir