AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumun üzerinde yürümek

Kahve falında kumun üzerinde yürümek

Kahve falında kumun üzerinde yürümek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında kumun üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Sizden belli konularda cevaplar ya da çözümler bekleyen kişiler olabilir.

Kahve falında kum yolda yürümek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına işarettir.

Kahve falında deniz kumunda yürümek amacına nail olacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine yorulur.

Kahve falında sıcak kumda yürümek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kumda yürümek şansının artacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Kahve falında kızgın kumda yürümek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kumda yürümek zenginliğin kapılarının açılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kumun üstünde yürümek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalettir.

Kahve falında kumlu yolda yürümek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir