AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumda yürüdüğünü görmek

Kahve falında kumda yürüdüğünü görmek

Kahve falında kumda yürüdüğünü görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, geleceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumda yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Aslında görmezden gelinmesi gereken durumları detaylarına kadar ele alarak veya detayları öğrenmeye çalışarak hata yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında deniz kumunda yürümek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kumda yürümek sorunlu bir dönemin başlayacağına, rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında kızgın kumda yürümek yüksek moral sahibi olunacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak kumda yürümek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kumlu yolda yürümek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine işarettir.

Kahve falında kumda yürüdüğünü görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumun içinde yürümek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında kumun üzerinde yürümek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, malının ve aşının da çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir