AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında yalı görmek

Kahve falında deniz kenarında yalı görmek

Kahve falında deniz kenarında yalı görmek kasasının ağırlaşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında deniz kenarında yalı gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlikten kaçının.

Kahve falında deniz kenarında yalı görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yalı görmek rahat yaşayacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski yalı görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında yalı görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, malının da hiç olacağına alamet eder.

Kahve falında tarihi yalı görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazda yalı görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında evlenmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kenarında taş ev görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir