AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında güneşlenmek

Kahve falında deniz kenarında güneşlenmek

Kahve falında deniz kenarında güneşlenmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, patron olunacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında güneşlenmek gördüyseniz:

  • Son dakika gelişmelerine göre pozisyon almakta veya son dakika kararlarınızla belli konuların dışında kalmayı başarmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında deniz kenarında güneşlenmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında deniz kenarında büyük ev görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında piknik yapmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına yorulur.

Kahve falında deniz kenarında mezar görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında deniz kenarına düşmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında kumda yürümek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında okul görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında deniz kenarına inmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir