AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında mezar görmek

Kahve falında deniz kenarında mezar görmek

Kahve falında deniz kenarında mezar görmek kişinin malını kaybedebileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında mezar gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı ya da ailenizi ilgilendiren konulara odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında deniz kenarında mezar görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında mezar kenarında oturmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yol kenarında mezar görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında mezarlık kenarından geçmek canının sıkılacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlık kenarında oturmak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına yorulur.

Kahve falında dere kenarında mezar görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında büyük ev görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında balık görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir