AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarına düşmek

Kahve falında deniz kenarına düşmek

Kahve falında deniz kenarına düşmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, rahatının yerinde olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarına düşmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında deniz kenarına düşmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına inanılır.

Kahve falında uçurumun kenarından düşmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında eve taşınmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında büyük ev görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını deniz kenarında görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarinda yatmak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarına taşınmak aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında koşmak yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir