AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarına inmek

Kahve falında deniz kenarına inmek

Kahve falında deniz kenarına inmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kenarına inmek gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında deniz kenarına inmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına inanılır.

Kahve falında gece deniz kenarında olmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kenarında yeşillik görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, moralinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında bisiklet görmek evine haciz geleceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında ateş görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında deniz kenarında at görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin kenarında oturmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında uyanmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir