AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük satın almak

Kahve falında gözlük satın almak

Kahve falında gözlük satın almak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük kazanç sağlanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında gözlük satın almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici olabilecek aktivitelerde bulunmanızda fayda var.

Kahve falında güneş gözlüğü satın almak saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında gözlük satın almak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına inanılır.

Kahve falında güneş gözlüğü satın aldığını görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük almak takmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, istemediği halde borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük kırmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlük görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz gözlüğü görmek iyilik ve güzellik bulacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir